Eerste werkdag voor het Brucity-project

18 juli 2018

Franki Foundations is vanmorgen begonnen met een enorme funderingswerf in het centrum van Brussel. Voormalige Parking 58, die voorlopig wordt gesloopt, maakt plaats voor het nieuwe Administratief Centrum van de Stad Brussel: een project van 37.000 m² kantoren en een ondergrondse parkeergarage van ongeveer 550 auto's op 4 niveaus, met het oog op duurzame ontwikkeling.

Sinds vanmorgen is Franki Foundations begonnen met voorbereidend werk van vernageling om de bestaande perifere muur (de voormalige muur van De Hallen) te beveiligen.

Een tweede fase zal in september starten met de realisatie van 400 lineaire meter diepwanden, verdeeld in 50 panelen, die de muren van de toekomstige parkeerplaats zullen vormen.

Eindelijk, begin 2019, zullen we eindigen met het uitvoeren van twee niveaus van ankers (totaal 250 ankers van 1000 kN trekkracht), die de eerder gerealiseerde wanden zullen komen versterken.

We willen AG Real Estate bedanken voor het vertrouwen in Franki Foundations voor de funderingswerken van dit nieuwe emblematische project!

Hoofdbeeld: ondertekening van het contract tussen Philippe Monserez, Chief Design & Build Officer van AG Real Estate, en Wim Claesen, General Manager van Franki Foundations

Project illustratie - AG Real Estate

Deel op:  
Member of logo