Wie is Franki Foundations ?

Franki in een notendop

We kunnen als algemene aannemer werken aan grote projecten, maar we kunnen evengoed als onderaannemer enkele palen plaatsen bij een renovatieproject van een privéwoning. Een van de sterke punten van Franki is dat we ons aanpassen aan alle mogelijke projecten, ongeacht de grootte of het budget.

Piet Kindt
Head of Projects

Strong foundations. Solid future.

Meer dan 110 jaar wereldwijde ervaring in diepfunderingen

Met meer dan een eeuw ervaring en knowhow staat Franki Foundations wereldwijd bekend als expert in diepfunderingstechnieken.

Franki Foundations treedt op als algemene aannemer die complexe realisaties aflevert die aan de hoogste standaarden inzake ontwerp, kwaliteit en veiligheid voldoen. Deze diversificatie verzekert aanhoudende groei voor Franki Foundations, die haar positie in de top 10 van Europese funderingsspecialisten alsmaar versterkt.

Een compleet gamma van geoptimaliseerde funderingsoplossingen

We hebben alles in huis om een gericht antwoord te formuleren op uw specifieke vraag. Gelet op onze kennis en knowhow, kunnen we hulp bieden bij de studie, de ondersteuning, de uitvoering en de realisatie van uw project:

  • paalfunderingen,
  • kerende wanden,
  • inkuiping van vervuilde sites,
  • grondverbetering,
  • injectiewerken,
  • renovatie van bestaande funderingen,
  • en coördinatie van aanverwante activiteiten.

Ontdek wat ons zo speciaal maakt:

Geschiedenis

Sinds Les Pieux Franki van 1910, tot Franki Foundations vandaag, wij zijn trots op dit verleden dat heeft ontworpen wie we nu zijn geworden. Ontdek ons eeuwenoude bedrijf.

Lees meer over ons Geschiedenis.

Groepsstructuur

Lid van BESIX-groep sinds 2008, met dochterondernemingen in Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, maar ook actief in de rest van de wereld. Ontdek onze groepsstructuur.

Lees meer over de Groep

Kerncijfers

Investeringen, orderboek, omzet, personeelsbestand ...
Kijken naar de cijfers van de afgelopen jaren kan ook veel zeggen over ons bedrijf en de positieve trends die we volgen.

Lees meer over kerncijfers

Sterke punten

Waarom zou u met ons samenwerken? Omdat we het grootste aantal technieken, een state-of-art uitrusting, eigen engineering en nog veel meer hebben!

Lees meer over onze sterke punten
Member of logo