Onze engineering-afdeling

Samen met u van ontwerpfase tot uitwerking

Franki Foundations beschikt in de hele Groep over 25 medewerkers die zich specifiek vanaf de ontwerpfase over uw project ontfermen, om zo de beste oplossing voor uw fundering te vinden. Behalve het technisch onderzoek garandeert de engineering-afdeling de kwaliteit van onze projecten en ondersteunt ze zowel de methodes als de verschillende werkfasen.

Specifiek team

Onze engineering-afdeling maakt 100% deel uit van het bedrijf. Zo kan ze echt ondersteuning bieden aan de verschillende projecten. De samenwerking tussen de engineering-afdeling en de bouwplaats zorgt ervoor dat de engineering-afdeling aangepaste oplossingen kan bieden die rekening houden met de specifieke randvoorwaarden van het project (kwaliteitsgarantie, uitvoeringstermijn, werkplaats, milieuproblemen en kosten).

Dankzij hun expertise en professionele kennis kunnen de ingenieurs van Franki Foundations ondersteuning bieden doorheen het hele proces: van ontwerp tot uitvoering.

Franki Foundations kan ook advies uitbrengen over het gedetailleerde bodemonderzoek dat nodig is om een optimale onderzoeksstudie uit te voeren.

 

De beste funderingsoplossing vinden

Wanneer er een nieuwe projectaanvraag binnenkomt, weten de Project Managers dat ze terechtkunnen bij onze Engineering-afdeling. Die helpt hen de beste funderingsoplossing te vinden die perfect bij uw project past. Vanaf het begin zullen onze ingenieurs de techniek checken naargelang de bodem, en de diepfunderingen controleren of vastleggen. Tegelijkertijd zullen onze Tekenaars de beste opstelling voor het bouwterrein bepalen.

En minstens even belangrijk: de Engineering-afdeling zal het project blijven opvolgen en zo het lokale team indien nodig helpen om zich aan te passen aan de realiteit van de bouwplaats.

Kennis en know-how

Onze Engineering-afdeling vertrouwt op multidisciplinaire ingenieurs die een brede kennis hebben, gaande van de interactie tussen bodem en structuur tot boormethodes. En omdat kennis niet de enige bron van wijsheid is, kunnen onze ingenieurs ook vertrouwen op de meer dan een eeuw oude knowhow van Franki Foundations.

Bij Franki Foundations houden we het verleden bij. We documenteren alle verschillende bodems waarmee we al zijn geconfronteerd en alle lessen die we daaruit hebben geleerd. Dat combineren we dan met onze zeer efficiënte, op maat gemaakte software. Daarom is onze eigen engineering-afdeling ongetwijfeld de bekwaamste om al uw diepfunderingswerken te bestuderen.

Wat doen we nu eigenlijk?

Onze expertisegebieden zijn:

  • projectanalyse met geïntegreerde structurele en geotechnische vereisten, 
  • lokale en uitgebreide geotechnische kennis,
  • interne ontwikkelingen van berekeningssoftware, 
  • uitgebreide structurele en geotechnische softwarekennis,
  • werfplanning,
  • organisatie

Twijfel niet om ons op de proef te stellen!

Member of logo