Kwaliteit

Kwaliteitsbeheer met operationele excellentie als doel

De aanpak van Franki Foundations stopt niet bij de realisatie van funderingen. Of het nu om kleine of complexe, langdurige projecten gaat: onze prioriteit blijft het leveren van hoge kwaliteit in een zeer veilige omgeving. Het doel van dit beleid is om aan de eisen van onze klanten, onze gemeenschap, onze aandeelhouders en onze medewerkers te voldoen.

Ons geïntegreerde QHSE-managementsysteem

Om dit beleid te kunnen uitvoeren, hebben Franki Foundations en zijn dochtermaatschappijen besloten om aan de eisen van een SCC-systeem (Safety Checklist Contractors) of gelijkaardig systeem te voldoen, en om een kwaliteitssysteem te implementeren op basis van de vereisten van de ISO 9001-norm.

 

Dit systeem combineert processen en procedures die beschrijven hoe Franki Foundations het QHSE-beleid toepast in zijn dagelijkse activiteiten, met een aantal doelstellingen om de QHSE-resultaten continu te verbeteren.

In zijn streven naar continue verbetering voert Franki Foundations een grondig intern en extern auditprogramma uit, waarbij alle bedrijfsprocessen, zowel op de bouwplaatsen als in onze kantoren, regelmatig worden geauditeerd.
Member of logo