Buitengewone tijden vragen om buitengewone maatregelen

24 maart 2020

BESIX Group staat volledig achter de maatregelen die door verschillende regeringen over de hele wereld zijn genomen. We moeten allemaal actief ons steentje bijdragen om de verspreiding van het virus op ons grondgebied te vertragen.

BESIX Group heeft omtrent de corona situatie een team gemobiliseerd die de COVID-19 ontwikkelingen nauwlettend volgt en de impact hiervan vertaalt naar de medewerkers over de te nemen maatregelen.

Veiligheid & gezondheid voorop

Onze maatregelen zijn afgestemd op het advies van de officiële instellingen van volksgezondheid, de landelijke richtlijnen en de ervaringen die we opdoen in de andere landen en regio’s waar we als BESIX actief zijn. De veiligheid en gezondheid van alle mensen waar wij impact op hebben, staat ten alle tijden voorop in de beslissingen en richtlijnen die wij maken en geven.

Voortgang van onze activiteiten

BESIX Group blijft werken! Wij ondersteunen onze mensen om waar mogelijk op afstand te werken en stimuleren het gebruik van virtuele vergadertools. Afhankelijk van de regio’s waar BESIX actief is, zijn de bouwplaatsen open of gesloten. Daar waar de bouwplaatsen vooralsnog open zijn, werken we nauw samen met onze toeleveringsketen om de mogelijke impact op bouwprojecten op te volgen. Op de bouwplaatsen waar de regels van social distancing niet mogelijk zijn, wordt er niet meer gewerkt.

Trots op onze mensen

Nogmaals, het zijn buitengewone tijden waar we mee te maken hebben en die we nog tegemoet gaan, maar wij hebben er vertrouwen in dat we er ons doorheen slaan. Wij zijn trots op de daadkracht van onze mensen. Complimenten aan iedereen die zijn verantwoordelijkheid neemt. Dit geldt voor de medewerkers thuis, die nu op afstand werken, maar zeker ook voor de mensen die nog steeds in de ‘vuurlinie’ staan of diegenen die tijdelijk werkloos zouden kunnen raken omwille van de sluiting van hun werf.

Together WE CARE!

Member of logo